«Emily In Paris»: Μήπως η Emily μετακομίζει στο Τόκιο στην 4η σεζόν;

Τζένη Ντεμιράι
«Emily In Paris»: Μήπως η Emily μετακομίζει στο Τόκιο στην 4η σεζόν;

Τα ταξίδια της Lily Collins σε Ιαπωνία και Ιταλία έχουν αυξήσει την περιέργεια σχετικά με την υπόθεση της 4ης σεζόν του «Emily in Paris». 

Μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν του «Emily In Paris», ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix το 2025.

Η Emily μετά το Παρίσι πάει Τόκιο, Ρώμη ή και στα δύο;

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και παρά τα εμπόδια που βρέθηκαν λόγω της απεργίας των ηθοποιών και το σηπτικό σοκ της Ashley Park, το βέβαιο είναι πως πλέον όλα έχουν ξεπεραστεί και οι εργασίες είναι πυρετώδεις!

Η Mindy από το «Emily in Paris» μίλησε με ειλικρίνεια για το σηπτικό σοκ που απείλησε την υγεία της

Την έντονη κινητικότητα που σχετίζεται με τη δημοφιλή σειρά μπορεί κανείς να αντιληφθεί και με μία επίσκεψη στο προφίλ της τηλεοπτικής Emily, Lily Collins, στο Instagram.

Η 35χρονη ηθοποιός έχει κάνει ορισμένες αναρτήσεις που όχι μόνο έχουν αυξήσει την ανυπομονησία του κοινού αλλά ταυτόχρονα έχουν κινήσει την περιέργεια όλων σχετικά με τον τόπο που θα εκτυλίσσονται τα γεγονότα στον επερχόμενο κύκλο της σειράς.

Τα ταξίδια της Lily Collins σε Τόκιο και Ρώμη αυξάνουν την επιθυμία μας να καταλάβουμε αν η Emily σε αυτή τη σεζόν θα βρεθεί σε αυτές τις δύο κοσμοπολίτικες πόλεις και αν ναι, τι ακριβώς θα κάνει εκεί;

Η Collins στις 15 Απριλίου ανέβασε δύο φωτογραφίες από το Τόκιο, στις οποίες φαίνεται η ίδια να δείχνει τον Πύργο του Τόκιο, ο οποίος θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Πύργο του Άιφελ. Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Αναζητώντας λίγο Παρίσι στην Ιαπωνία. Η Emily στο Τόκιο;», με πολλούς θαυμαστές της σειράς να σπεύδουν να σχολιάσουν.

Κάποιος από αυτός έγραψε: «Θέλω να δω την Emily στο Τόκιο», ενώ ένας ακόμα σχολίασε: «Θα το έβλεπα αυτό».

https://www.instagram.com/p/C5yf9FFg2Kb/

Το ταξίδι της Collins στο Τόκιο δεν συνοδεύτηκε από άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε αν πράγματι βρέθηκε εκεί για γύρισμα, αλλά η παρουσία της στη Ρώμη και οι εικόνες που δημοσίευσε πριν από δύο ημέρες επιβεβαιώνουν πως η τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» βγαίνει εκτός συνόρων.

Αυτή τη φορά, η Lily δεν είναι μόνη της αλλά με την Ashley Park, η οποία υποδύεται την καλύτερη φίλη της Emily, Mindy. Στην περιγραφή της ανάρτησης, η Emily έγραψε «Όταν είστε οι πρώτοι στην πίστα στο Paris wrap party. Επόμενη στάση: Ρώμη».

Η παρουσία της Mindy αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες τα ταξίδια να σχετίζονται άμεσα με τα γυρίσματα του «Emily in Paris 4».

https://www.instagram.com/p/C6RUorNL9T1/

Ποια η υπόθεση του «Emily in Paris 4»;

Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris» δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές, αλλά ευτυχώς για εμάς, ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, έχει δώσει κάποιες πληροφορίες σε πρόσφατες συνεντεύξεις του.

Ο Star έχει αναφερθεί στο γενικότερο θέμα της 4ης σεζόν, το οποίο προφανώς θα είναι η «πλοήγηση σε περίπλοκες σχέσεις», κάτι αντίστοιχό δηλαδή με όσα είδαμε και στις προηγούμενες σεζόν. Με τον άτυχο γάμο στο τέλος της τρίτης σεζόν, το ανεκπλήρωτο ειδύλλιο της Emily και του Gabriel, τα σοκαριστικά νέα για το μωρό της Camille και το γεγονός ότι η Emily, ο Gabriel και η Camille ζουν όλοι στην ίδια πολυκατοικία, το «περίπλοκες» μοιάζει στη ν πραγματικότητα λίγο.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα μπορούσαν να συνυπάρξουν η Emily, ο Gabriel και η Camille υπό το πρίσμα των γεγονότων στο τέλος της 3ης σεζόν, η Star είπε: «Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που θα σκεφτούμε στην τέταρτη σεζόν. Σίγουρα έχω ιδέες, αλλά νομίζω ότι θα το κάνουν. Όλοι εμπλέκονται στη ζωή του άλλου, είναι φίλοι, εργάζονται μαζί. Είναι όλοι τους πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Και ίσως η σχέση Emily-Gabriel να μην είναι γραφτό να υπάρξει, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @lilyjcollins