«Γέρασε μαζί μου» είναι το μήνυμα της Rita Wilson στον Tom Hanks για τα 36 χρόνια γάμου

Τζένη Ντεμιράι
«Γέρασε μαζί μου» είναι το μήνυμα της Rita Wilson στον Tom Hanks για τα 36 χρόνια γάμου
Invision

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου», είχε δηλώσει ο Tom Hanks στους δημοσιογράφους το 2015.

Σαν σήμερα πριν από 36 χρόνια ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο αστέρες ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στις 30 Απριλίου 1988 και από τότε μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι.

An Unforgettable Evening
Tom Hanks, left, and Rita Wilson arrive at An Unforgettable Evening on Wednesday, April 10, 2024, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)Invision

Η Rita Wilson τίμησε την ξεχωριστή ημέρα, κάνοντας το μεσημέρι της Τρίτης μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον σύζυγό της, Tom Hanks. Στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραψε «36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988. "Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν γίνει ακόμα" - Robert Browning».

https://www.instagram.com/p/C6Yg9GjNUHQ/

Από το «I do» στο «What If»: Το love story του Tom Hanks & οι πιο διάσημοι ρόλοι που δεν πήρε ποτέ

Σπάνιες εικόνες από τα πρώτα χρόνια της σχέσης Hanks - Wilson

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου», είχε δηλώσει ο Hanks στους δημοσιογράφους το 2015. «Αν ήμασταν στο λύκειο και ήμουν απλά αστείος, δεν θα είχα ποτέ το θάρρος να της μιλήσω», είχε επισημάνει τότε, δείχνοντας πόσο σημαντική θέση στη ζωή και την καρδία του έχει η Rita Wilson.

«Λένε ότι πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Όχι, δεν είναι», συνέχισε. «Κάθε τόσο, ξέρεις, πρέπει να ξεπερνάς κάποια πράγματα, αλλά η ζωή είναι το ένα καταραμένο πράγμα μετά το άλλο και στην πραγματικότητα είναι πιο ευχάριστο να μπορείς να πας σπίτι με κάποιον που σου αρέσει να περνάς χρόνο μαζί του για να τα βγάλεις πέρα».

Με αφορμή την επέτειο του ζευγαριού, συγκεντρώσαμε κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της κοινής τους ζωής.

Μία από τις παλαιότερες εικόνες του ζευγαριού που εντοπίσαμε στο πρακτορείο Associated Press τραβήχτηκε το 1987, έναν χρόνο πριν τον γάμο τους. Το ζευγάρι έφτασε μαζί στα Oscars εκείνης της χρονιάς εμφανώς ευδιάθετο. Η εικόνα αυτή, 37 χρόνια αργότερα, σίγουρα δημιουργεί συναισθήματα νοσταλγίας, όχι μόνο στους ίδιους αλλά και σε όλους εμάς.

WILSON HANKS ACADEMY AWARDS

Λίγα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χάρισε μία ακόμα τρυφερή στιγμή στους φανατικούς θεατές των Oscars, αφού στην 67η Τελετή, το 1995. Αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί. Ο Hanks βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε μία ιδιαίτερα καλή φάση, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική, αφού μόλις την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Philadelphia».

Oscars

Από τη γνωριμία στη σχέση, τον γάμο και την οικογένεια

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό της αμερικανικής κωμικής σειράς «Bosom Buddies» το 1981 και σύντομα έγιναν φίλοι. Όταν ξανασυναντήθηκαν το 1985, υποδυόμενοι τους εραστές Lawrence και Beth στην κωμική ταινία «Volunteers», η χημεία μεταξύ τους δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί.

Ένα χρόνο αργότερα, το 1986, ο Tom και η Rita έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι, στην πρεμιέρα του κωμικού γουέστερν «Three Amigos».

Tom Hanks, Rita Wilson

Ο γεννημένος στην Καλιφόρνια Tom ερωτεύτηκε για πρώτη φορά τη Rita ως έφηβος τη δεκαετία του '70, αφού την είδε να παίζει τη μαζορέτα Pat Conway στην κλασική κωμική σειρά «The Brady Bunch». Όταν τελικά συναντήθηκαν ως ενήλικες στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο γάμος του πρωταγωνιστή του «Forrest Gump» με την πρώτη του σύζυγο, Samantha Lewes, φέρεται να είχε ήδη αρχίσει να διαλύεται.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής «Desert Island Discs», ο 67χρονος μίλησε για το ότι ερωτεύτηκε τη Ριτα ενώ ήταν ακόμα με τη Samantha, παραδεχόμενος ότι ήταν πολύ νέος και ανασφαλής την πρώτη φορά που παντρεύτηκε. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Έψαχνα για κάτι που δεν είχα βρει ως παιδί. Και ένας διαλυμένος γάμος σήμαινε ότι καταδίκαζα τα δικά μου παιδιά στο είδος των συναισθημάτων που είχα στην ηλικία τους. Ήμουν απλά πολύ νέος και ανασφαλής για το γάμο. Ήμουν 23 ετών και ο γιος μου Colin ήταν ήδη δύο ετών όταν παντρεύτηκα για πρώτη φορά. Δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος να αναλάβω αυτές τις ευθύνες».

Tom Hanks, Rita Wilson

Ο Tom παντρεύτηκε τελικά τη Rita, το 1988, ένα χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του. Έχοντας πάρει μαθήματα από τον πρώτο του γάμο, ο Tom ήταν αποφασισμένος να προσεγγίσει τον δεύτερο με μεγαλύτερη ωριμότητα, γνωρίζοντας ότι μια επιτυχημένη σχέση θα απαιτούσε πολλή δουλειά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδία. Τον 33χρονο Chester “Chet” Hanks και τον 28χρονο Truman Theodore Hanks.

Μιλώντας με την Oprah Winfrey το 2001, μοιράστηκε τα εξής: «Η επιτυχία της σχέσης μας ήταν θέμα συγχρονισμού, ωριμότητας και της προθυμίας μας να έχουμε μια στενή σχέση. Όταν παντρεύτηκα τη Rita, σκέφτηκα: "Αυτό θα απαιτήσει κάποια αλλαγή από μέρους μου". Δεν θα αρνηθώ ότι η φροντίδα έπαιξε ρόλο στο να βρούμε ο ένας τον άλλον, αλλά η σχέση μας δεν είναι μαγική - με τον τρόπο που παρουσιάζεται στις ταινίες. Στην πραγματική ζωή, η σύνδεσή μας είναι τόσο συγκεκριμένη όσο εγώ που κάθομαι εδώ. Και οι δύο ξέρουμε ότι ό,τι κι αν συμβεί, θα είμαστε ο ένας με τον άλλον - και θα το ξεπεράσουμε».

Michelle & Barack Obama έκαναν διακοπές στην Αντίπαρο και μια πολύ ευγενική χειρονομία

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ritawilson