Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ναι στο floral παντελόνι -Θα είναι η must επιλογή το φετινό Πάσχα

Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ναι στο floral παντελόνι -Θα είναι η must επιλογή το φετινό Πάσχα

Και πες αντίο στο floral φόρεμα!

Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην προετοιμασία του τριημέρου του Πάσχα. Φέτος, μάλιστα λόγω της Πρωτομαγιάς, που θα γιορταστεί την επόμενη Τρίτη, έχουμε τέσσερις μέρες στη διάθεσή μας να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε την άνοιξη στην πόλη ή τον προορισμό που έχουμε επιλέξει μαζί με τους αγαπημένους μας. Οπότε κάνουμε τα τελευταία ψώνια, ρίχνουμε μια ματιά στις τάσεις της άνοιξης και ξεκινάμε την αναζήτηση του τέλειου outfit για την Ανάσταση και την ημέρα του Πάσχα.

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

https://www.instagram.com/p/C6amEGWI2aP/

Τα florals τείνουν πάντα να έχουν προτεραιότητα αυτές τις μέρες και είναι απόλυτα λογικό, αφού η άνοιξη είναι η εποχή που επανέρχεται το συγκεκριμένο print σε κάθε του εκδοχή. Μικρά ρομανικά λουλουδάκια, μεγάλα εξωτικά λουλούδια, custom made μοτίβα και συνθέσεις από σχεδιαστές και πολλά-πολλά χρώματα μας περεμένουν να τα ανακαλύψουμε. Οπότε μία από τις συνηθισμένες επιλογές είναι ένα floral φόρεμα. Είσαι, όμως, από αυτές που θέλουν να ξεχωρίζουν no matter what; Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έχει μια ωραία πρόταση να σου κάνει. Σήμερα, μάλιστα η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha έχει τα γενέθλιά της, οπότε είναι μια μέρα αφιερωμένη σε εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C55ZOLzoW-J/

Τρία floral παντελόνια για την Ανάσταση.

Γιατί να μην δοκιμάσεις ένα all over printed παντελόνι με λουλούδια αντί για ένα συνηθισμένο floral φόρεμα, που σίγουρα θα δεις να φοράνε και πολλές ακόμη κυρίες αυτές τις μέρες; Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι το έχει ανακηρύξει σε ένα από τα αγαπημένα της items για τη φετινή άνοιξη και έχει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις να σου κάνει.

kat_ken-(7).jpg

Το πρώτο είναι ένα ψηλόμεσο wide leg σχέδιο με pastel μοτίβο και ασορτί ζώνη που αναδεικνύει τη μέση και τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα. Από πάνω φόρεσε ένα cropped top μπλουζάκι, που είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα τέτοιο παντελόνι.

kat_ken-(5).jpg

To επόμενο σχέδιο είναι ένα flared item επίσης με ψηλή μέση σε ένα φανταστικό μοτίβο με old school λουλούδια. Μπορεί να έχει λευκή βάση, αλλά τα έντονα χρώματα στα λουλούδια του print κάνουν το outfit άκρως ανοιξιάτικο και εντυπωσιακό. Η Κατερίνα το συνδύασε με corset top σε matching print.

Μία ακόμη επιλογή της Κατερίνας είναι ένα λίγο πιο ιδιαίτερο floral μοτίβο με λευκή δαντέλα κιπούρ που έχει σχηματισμένα λουλούδια πάνω της. Το συγκεκριμένο floral παντελόνι είναι και το πιο statement από όλα.

kat_ken-(1).jpg

Ένα κόκκινο top είναι η πινελιά θα σε βάλει σε πασχαλινή διάθεση -Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση

Shop the look: