Τρία tips για εσένα που θέλεις να «ξεκλειδώσεις» τη λάμψη των μαλλιών σου

Τρία tips για εσένα που θέλεις να «ξεκλειδώσεις» τη λάμψη των μαλλιών σου

Σου υποσχόμαστε πως με αυτόν «σύμμαχο» θα αποκτήσεις τα μαλλιά που θέλεις σε μόλις τρία βήματα.  

Παραδέξου το! Κάθεσαι και εσύ ατέλειωτες ώρες στο Pinterest και ψάχνεις ιδέες για το styling των μαλλιών σου, ενώ τα tips των hair experts κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στην αρχική σου. «Πώς θα δείχνουν τα μαλλιά σου κάθε μέρα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο;», «Πώς θα ακτινοβολούν λάμψη και υπέροχο άρωμα, όπως οι εικόνες που κάνεις “save” στη συλλογή σου;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που κατακλύζουν το μυαλό σου, ενώ γνωρίζεις πως το «κεφάλαιο» λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη θέλει ιδιαίτερη φροντίδα από εσένα.

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να εντάξεις ένα «σωστό» hair routine μέσα στην ημέρα σου και τα έχεις παρατήσει στις τρεις μέρες; Αν η απάντηση είναι «πολλές», τότε βαδίζεις σε λάθος μονοπάτια. Βλέπεις, αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τη λάμψη των μαλλιών σου και να αποκτήσεις δυνατά μαλλιά, που δεν «σπάνε», πρέπει να κάνεις και εσύ τις «θυσίες» σου και να τα φροντίζεις εντατικά.

Πώς θα γίνει αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις το κείμενο και σου υποσχόμαστε πως με «σύμμαχό» σου τους ειδικούς, δηλαδή τo Syoss και τη νέα σειρά Syoss Intense Plex, θα αποκτήσεις τα μαλλιά που θέλεις σε μόλις τρία βήματα.

#1 Προστάτευσε τη τρίχα σου από τη θερμότητα

Ισιώνεις τα μαλλιά σου συχνά; Δεν είσαι η μόνη! Πάνω κάτω όλες μας χρησιμοποιούμε θερμότητα καθημερινά στα μαλλιά μας, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό μόνο καλό δεν τους κάνει. Τώρα αν είσαι και εσύ από αυτές που το hair styling, δεν μπορεί να λείπει από την καθημερινότητά σου, απλά φρόντισε τα μαλλιά σου παραπάνω και μην ξεχνάς ποτέ να τα προστατεύεις με heat protection προϊόντα.

Εφάρμοσε ένα spray ή ένα λαδάκι πριν από κάθε επαφή των μαλλιών σου με θερμότητα -ναι, ακόμα και πριν το πιστολάκι- άπλωσε τα σε όλο το μήκος τους και είσαι έτοιμη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η διαφορά θα είναι τεράστια και τα μαλλιά σου θα βρίσκονται στην πιο υγιή εκδοχή τους.

image003.jpg

#2 Λαμπερά και δυνατά μαλλιά χωρίς Syoss δεν γίνεται!

Αν τα μαλλιά σου δεν «συνεργάζονται» και φαίνεται πια ξεκάθαρα ότι είναι πολύ ταλαιπωρημένα, μία είναι η λύση: Syoss Intense Plex. Η νέα σειρά περιποίησης του Syoss, προσφέρει στα μαλλιά σου την επανόρθωση που χρειάζονται για να είναι πιο λαμπερά και ανθεκτικά από ποτέ. Και μην ανησυχείς, γιατί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Αρχικά, λούζεις τα μαλλιά σου με το Syoss Intense Plex Shampoo. Πέρασε το σαμπουάν από το τριχωτό της κεφαλής σου δυο φορές, ξέπλυνέ τα και voila, το πρώτο βήμα για την ολική επανόρθωση των μαλλιών σου μόλις έγινε. Το νέο σαμπουάν του Syoss, κάνει τα μαλλιά σου πέντε φορές πιο δυνατά* και τους προσφέρει όλη τη λάμψη που χρειάζονται.

*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν.

image005.png

Και έτσι, περνάμε στο δεύτερο βήμα, το conditioner. Σε αυτό το βήμα δηλαδή, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς γιατί φέρνει πάντα όλη την ανανέωση στο μαλλί σου. Το conditioner που μεταμορφώνει την υφή των μαλλιών σου και την κάνει πιο λεία λοιπόν, είναι το Syoss Intense Plex Deep Conditioner. Εφάρμοσε το μετά το σαμπουάν, ξέβγαλέ το αμέσως και είμαστε σίγουρες ότι δεν θα έχεις ξαναπιάσει πιο απαλά μαλλιά.

image007.png

Μην νομίζεις ότι τελειώσαμε εδώ, γιατί μετά το μπάνιο σου σε περιμένει το Syoss Intense Plex Serum, το serum που επανορθώνει τα μαλλιά σου από το εσωτερικό τους και υπόσχεται να τους δώσει την πιο υγιή και λαμπερή όψη. Άπλωσέ το ομοιόμορφα κατά μήκος των μαλλιών σου έως τις άκρες σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και είσαι ready! Το serum σου έχει απορροφηθεί αμέσως και η περιποίηση των μαλλιών σου έχει μόλις τελειώσει. Μετά από αυτά, το δεδομένο είναι ότι όλοι θα μιλούν για τα μαλλιά σου και το υπέροχο άρωμά τους.

image009.png

#3 Λίγο μασάζ είναι πάντα απαραίτητο

Αν δεν το ξέρεις ήδη, μάθε τώρα ότι ένα από τα πιο σημαντικά tips για δυνατά μαλλιά με υγιή όψη, είναι το μασάζ κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Και όχι μόνο για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας, αλλά και για το μήκος των μαλλιών μας. Είτε λοιπόν, θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, είτε να ξεκλειδώσεις τη λάμψη τους για να δείχνουν σαν να βγήκες από το κομμωτήριο, το μασάζ πάντα θα είναι το καλύτερο part of the story, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση.

Κατά τη διάρκεια του μπάνιου, χώρισε απλά τα μαλλιά σου στη μέση, άπλωσε στο τριχωτό της κεφαλής σου μια μικρή ποσότητα από το νέο σαμπουάν του Syoss και ξεκίνα είτε με τα χέρια σου είτε με ειδική βούρτσας να κάνεις το πιο χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι σου για πάνω από τρία λεπτά. Έτσι, η λιπαρότητα, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα θα έχουν εξαφανιστεί στο λεπτό.

image011.jpg

Μην ψάχνεις αλλού τη λύση για τα μαλλιά που ονειρεύεσαι γιατί μόλις τη βρήκες εδώ. Διότι, η Νέα Σειρά Syoss Intense Plex γίνεται ο καλύτερος «σύμμαχος» που μπορείς να έχεις, για τα πιο δυνατά και σαγηνευτικά μαλλιά, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Ξέχνα λοιπόν, τις εικόνες που βλέπεις στο κινητό σου, αφού η πιο ωραία βρίσκεται τώρα στον καθρέφτη σου.

#Syoss #GetSyossed #IntensePlex #unbreakyourshine